West Virginia University

West Virginia University

I vendosur ne nje ambjent teper mikprites dhe te ndertuar enkas per te studiuar, West Virginia University tashme hap dyert per te gjithe studentet shqiptar qe deshirojne te studiojne ne kete universitet duke bere te mundshme programet per Direct Entry. Gjithcka ne kete universitet eshte krijuar ne ate menyre e cila ndihmon studentet te ndihen si ne shtepi dhe te jene ne gjendje te japin me te miren gjate studimeve.

  • I njohur si nje nga 100 universitetet me te mira publike dhe per reputacionin e tij te mesimdhenies dhe kerkimeve shkencore.
  • Me mundesi internshipi ne kompani gjigande si: Amazon, NASA, Facebook, Apple dhe National Geographic.
  • Mbi 96% te te diplomuareve arrijne te punesohen ne deget qe kane studiuar brenda 6 muajsh pas diplomimit.

Studioni programe te ndryshme Bachelor si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Ambjenti, stafi dhe pedagoget te gjithe te shtyjne te japesh me te miren gjate studimeve dhe te formojne ne menyren me perfekte qe te gjithe te jene gati per tregun e punes dhe cdo gje qe e pret ne te ardhmen. Zhvendosja ime ne West Virginia University ishte nje nga vendimet me te mira qe kam marr."-John nga New York