Northeastern University

Universiteti prestigjoz i Northeastern ofron programe studimi ne 3 kampuset e tij me vendodhje ne: Boston, Seattle dhe Silicon Valley. Me program te shkelqyer hulumtimi, ndertesa moderne dhe lidhje te shumta biznesi, Universiteti ju ofron studenteve internacionale nje mjedis studimi me cilesi te larte.

Disa nga rankimet kryesore te Northeastern jane:

 • Top 50 universitetet kombetare ne USA
 • #3 ne USA per sherbimet e karrieres universitare
 • #1 ne USA per internship-e

Deget kryesore ku mund te vazhdoni studimet tuaja ne kete universitet jane:

 • Biology 
 • Business 
 • Civil Engineering 
 • Computer Science 
 • Economics 
 • Electrical Engineering 
 • Entrepreneurship 
 • Environmental Engineering 
 • Industrial Engineering 
 • International Business 
 • Law 
 • Pharmacy etj.

E dashuroj Northeastern. Esshte nje universitet kaq divers, ku mund te takosh njerez nga e gjithe bota. Bostoni ofron kaq shume mundesi, lloje te ndryshme biznesi dhe njerez inteligjente. Ketu mundesh lehtesisht te gjesh karrieren qe i pershtatet interesave te tua - Sara nga Shqiperia.