Rotterdam University of Applied Sciences

Rotterdam University of Applied Sciences, me kampus ne qytetin e bukur te Roterdamit, ofron mundesi programesh Foundation, Bachelor, Pre Master, Master si dhe kurse te shkurtra. Universiteti eshte me shume praktik sesa teorik gje qe i ben studentet me te specializuar kur te dalin ne tregun e punes. Gjate kohes se studimit te gjithe kane mundesin e internshipeve te ndryshme me kompanite e shumta qe universiteti ka partneritet. 

Deget ndahen ne:

  • Economics
  • Behaviour and Social Culture
  • Healthcare
  • Technology
  • Art
  • Media and IT
  • Education (Teacher Training)

Datat e fillimit te programeve jane vetem ne Shtator. 

Tarifat e universiteteve fillojne nga €8,165 per programet Bachelor dhe €11,295.