Pace University

Pace ka nje vendodhje fantastike ne Manhattan, mu ne zemer te qytetit te New York-ut. Universiteti eshte i lidhur ngushte me emrat me te medhenj te biznesit, duke ju siguruar keshtu eksperience pune dhe mundesi karrere te shkelqyera.

Disa nga arsyet pse Pace eshte zgjedhja e duhur:

  • Ofron mbi 5.000 Internship-e;
  • Eshte pjese e Top 9 universiteteve me te mira per nga potenciali i rrogave;
  • Pjese e 200 universiteteve me te mira nacionale te USA;

Disa nga programet kryesore qe universiteti ofron jane:

  • Accounting 
  • Business
  • Criminal Justice 
  • Environmental Law
  • Taxation 
  • Finance and Accountng 
  • Media etj.

Profesoret tane nuk jane vetem mesues, ata jane burim mundesish. E them kete pasi sxhume prej tyre jane gjithashtu investitore, tregtare, analiste dhe biznesmene. Shume nga miqte e mi kane siguruar internshipe nepermjet profesoreve te tyre. - Chan nga Vietnami.