The University of Tulsa

Zgjero horizontin tend edukativ me University of Tulsa, nje universitet qe kryeson listat e rankimeve ne USA. 1/4 e studenteve te Tulsa jane studente internacionale, duke e bere ate nje institucion multinacional. Aty kombinohen hulumtime dhe studime te nivelit boteror me sporte te nivelit te larte duke e bere kampusin vibrant dhe divers.

Arsyet qe e bejne kete universitet zgjedhjen tuaj jane:

 • Rankohet nder 12 universitetet me te mira ne USA per studente internacionale;
 • Rankohet ne Top 15 universitetet e vogla ne bote;
 • Rankohet ne Top 20 universitetet me te mira ne USA per programet Bachelor;

Ne Universitetin e Tulsa-s do te studioni programe Bachelor dhe Master, te tilla si:

 • Business
 • Chemical Engineering 
 • Engineering & technology 
 • English 
 • Finance 
 • Law
 • Management 
 • Petroleum Engineering
 • Physical Sciences

Disa nga miqte e mi qendruan ne Kolumbi per studime, ndersa une doja te dilja jashte zones se komfortit. Ne TU kam bere miq nga e gjithe bota. Njerezit ketu jane shume miqesore dhe te hapur. - Maria nga Kolumbia.