Domus Academy

Me kampus ne Milano, Domus Academy vjen si shkolle profesionale ne fushen e modes dhe dizajnit duke ofruar 12 programe Masteri. 

Top 5 arsyet pse duhet te zgjidhni Domus Academy:

  1. Studioni ne Milano, qendren e modes dhe dizajnit
  2. Zhvilloni karrieren nepermjet eksperiencave unike profesionale
  3. Rrisni njohurite tuaja duke marre pjese ne projekte reale te fushes se zgjedhur
  4. Ndertoni nje 'network' global 
  5. Dizenjoni programin tuaj te masterit ne nje universitet te akredituar dhe te njohur ne te gjithe boten

Te gjithe studentet e Domus kane te drejten te marrin pjese ne "International Milan Design Week", te fillojne internship ne brand-et me te njohura si dhe ne plote 1400 startups inovative, te jene pjese e showroom-eve nga me te ndryshmet, si e shume te tjera. 

Disa nga kompanite qe Domus ka partneritet jane:

Moncler, NapaPijri, Timerland, Stone Island, Coca Cola, Techno Gym, Cisco, Trussardi, Airbnb, Salvadore Ferragamo, Flos, FCA, etj.

Programet qe ofrohen ndahen ne 4 fusha:

  • Design
  • Experience
  • Fashion
  • Business

Per te aplikuar studenti eshte i detyruar te jete i pajisut me nje portfolio me punet e tij personale.